torsdag 9 december 2010

Du skall icke slåss.

Har du också funderat och tänkt på hur det skulle vara om man skulle kunna flyga, om man skulle vara som en fågel med vingar fastklistrade på ryggen som kan lyfta upp en högt upp i himlen och låta en sväva runt där uppe i det blå.

Hur skulle det kännas, skulle man känna sig fri, man säger ju "fri som en fågel" eller skulle man bara veta att någonting mer väntar på en när man kommer ner till jordens yta igen. Kommer man bara att tänka på det och känna att man ska ta tag i det med en gång istället för att skjuta upp det hela tiden.

Kan man fly ifrån saker och ting eller kommer saker bara att hemsöka och förfölja dig i resten av ditt liv om du vänder ryggen till det eller kommer du så småningom att känna att det flyter längre bort från dig tills det tillslut bara flyter ut i ingenstans och försvinner.

Hur ska man kunna veta vilka saker man ska tänka extra på och bearbeta eller vilka saker man bara ska ta och kasta bort till månens baksida  när allting är så svårt och man inte vet hur man känner, hur, hur, hur och egentligen varför?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar